Про роботу депутатів на двадцять сьомій сесії міської ради

Дата: 13.12.2022 11:23
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

12 грудня секретар міської ради Людмила ЗАБОЛОТНА провела двадцять сьому, позачергову сесію Кодимської міської ради VIII скликання. На пленарному засіданні був присутній перший заступник голови Подільської районної державної адміністрації Вадим МЕГІС.

Депутати затвердили зміни до програми комплексного розвитку  житлово-комунального господарства Кодимської міської територіальної громади на період 2021-2024 роки, попередньо схвалені членами виконавчого комітету. Нагадаємо, вони стосуються посилення автопарку комунального підприємства «Кодимакомунсервіс». Для боротьби з негодою, за виділені додаткові кошти буде придбано снігоочисну техніку (з функцією піскорозкидувача) для доріг Кодимщини. Це знизить навантаження на аграріїв громади, які добровільно, за власний кошт, здійснювали догляд за станом доріг у зимовий період.

Наступним рішенням депутатами надано дозвіл КП «Кодимкомунсервіс» на придбання у власність транспортних засобів (КАМАЗ) та здійснення нотаріальних дій з їх оформлення.

Зміни до бюджету громади на 2022 рік, за інформацією доповідача - заступника міського голови - начальника фінансового управління Кодимської міської ради Руслан Онуфрієнко, мають на меті відбалансувати витрати і раціонально витратити залишок бюджетних коштів. Як і було схвалено виконкомом, це: придбання автотранспортних засобів для КП «Кодимакомунсервіс»; музичного обладнання – для Школи мистецтв; генератору і пральної машини – для відділу освіти; фінансове посилення програм «Доступна медицина» та «Здоров’я» на 2021 – 2023 роки тощо.

У наступному депутати затвердили: план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік; розпорядження, прийнятих в міжсесійний період; порядок створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних  ситуацій на території громади та присвоїли черговий ранг міському голові. Ще два рішення стосувалися внесення змін до договору оренди та затвердження проекту землеустрою.

У «різному» слово взяла депутат міської ради Тетяна БОРОДІНА. Вона навела численні приклади гуртування народних обранців для корисних справ у воєнний час: від збору одягу до виготовлення тушкованої продукції. Кожна справа, зроблена з любов’ю, стане у пригоді українським військовим. Ця робота не завершиться допоки на українській території ворог здійснює свої злодіяння.

У заключному слові присутній на сесії посадовець районного рівня Вадим Мегіс, від імені голови Подільської РДА передав депутатам усну подяку за значну допомогу у воєнний період, зокрема,  Збройним силам України, і закликав усіх гуртуватися у цей важкий час для спільної перемоги України (а вона безсумнівна настане) над агресором.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних