Про поставлені завдання на селекторній нараді

Дата: 14.12.2022 11:53
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

14 грудня перший заступник міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК довів до керівного складу Кодимської міської ради інформацію про поставлені завдання на селекторній нараді начальником Одеської обласної військової адміністрації Максимом МАРЧЕНКОМ, а також начальником Подільської РВА Михайлом ЛАЗАРЕНКОМ.

Йшлося, зокрема, про відключення електропостачання. Керівництво області та району наголошує: це спричинено нанесенням ворогом нищівних ударів по об’єктам критичної інфраструктури України. До прикладу, лише по Одеському районі було здійснено 67 цілеспрямованих ракетних ударів, внаслідок чого Одещина постраждала найбільше. Тому інформаційні «вкиди», на кшталт – Україна продає світло за кордон, є частиною підступного плану ворога «розхитування» ситуації із середини і збурення населення. ЦЕ ПРОВОКАЦІЯ І ДЕЗФІНФОРМАЦІЯ!

ПРИНАГІДНО.

На сьогоднішній день Кодимщина, рівно як і інші громади, немає чіткого графіку відключення  світла. Балансує подачу електроенергії ДТЕК Одеські електромережі на обласному рівні. Це питання не вирішується на рівні районів і громад.

Наступне. Враховуючи безпекову ситуацію та облаштованість укриттів, рекомендовано переведення школярів на офлайн форму навчання. А от щодо проведення Новорічних та інших свят у дитсадочках і школах – їх потрібно обмежити. Комендантська година залишається у цей час поки що без змін: з 23.00 до 05.00.

Керівництвом доведено нові вимоги до роботи блокпостів. Іх потрібно виконати якнайскоріше.

Налагоджується співпраця із ТОВ «Березівкашляхбуд», яке взяло на себе  зобов’язання зимове впорядкування доріг, в тому числі й на Кодимщині.

Ще декілька питань, обговорені на нараді у першого заступника міського голови Олега ЧЕРНІЙЧУКА, стосувалися нашої громади: забезпечення Центру проживання ВПО двома генераторами, облаштувань Пунктів Незламності, підготовки питань до чергової сесії міської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних