Вчинки дітей, які надихаються

Дата: 15.12.2022 10:59
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

СПОВНЕНІ ЕНЕРГІЇ, ВОНИ НІКОЛИ НЕ ВТОМЛЮЮТЬСЯ.

Не виснажує їх ні напружена шкільна програма, ані складні умови навчання у воєнний час, ні зайняття спортом (багато хто відвідує спортивні секції) чи мистецтвом. А вдома ще й потрібно допомогти батькам у господарстві. Здається, у них вистачить сили зрушити гори і дістатися до найяскравішої зірки на небі.

Вони звихрюють своїми діями інших, підхоплюють потоком своїх безкінчених ідей навіть досвідчених, із значним життєвим досвідом, дорослих.

Та найбільша наша гордість (в тому ж і сум), що обпалені війною – доводять, що вони – українці від діда-прадіда, і готові до праведної боротьбі з ворогом. Сьогодні вони успішно борються з ним вчинками, які надихають. Вони виборюють своє майбутнє, досяжними для них справами.

Це все про дітей, про нашу неймовірну молодь!

15 грудня зранку, біля торгового центру, у найвідвідуванішому місті Кодими, школярі ліцею № 1 влаштували благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України.

Вони власноруч створили цілу колекцію яскравих різдвяно-новорічних виробів. Хто втримається, щоб не підійти і придбати додому таку красу? Взявши в руки, ви точно не змозі будете її повернути.

Відвідав ярмарок (звісно, й придбав подарунки родині) перший заступник міського голови Олег Чернійчук. Поспілкувавшись із продавцями-школяриками, він зазначив:

- Купуючи такі речі, відчуваєш, що вони мають душу. Не ті, що на полицях магазинів. А саме ось ці, в яких закарбовані справжні українській якості наших дітей – прагнення до перемоги, волі, свободи і незалежності.

Будьте щасливими, дорогі наші діти! Закарбуйте це відчуття молодості і завзяття назавжди у своєму серці. І все тоді буде добре у вашому житті!

Слава українській молоді!

Слава Україні і її непереможним Збройним силам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних