Про збільшення Пунктів Незламності та інші безпекові питання - на засіданні комісії ТЕБ та НС

Дата: 21.12.2022 13:10
Кількість переглядів: 144

Фото без описуФото без опису

20 грудня перший заступник міського голови Олег Чернійчук провів засідання комісії ТЕБ та НС.

У порядку денному актуальні питання забезпечення техногенної безпеки громади та запобігання надзвичайним ситуаціям.

З першого питання («Створення на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області Пунктів Незламності») доповів Олег Чернійчук.

Як відомо, у громаді діють чотири Пункти Незламності. Два з них створені міською радою. Вони функціонують у самому адміністративному приміщенні міськради та Будинку культури; третій – у 24 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області (пожежній частині); четвертий – на території Відділу поліцейської діяльності № 1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області.

Посадовець виніс пропозицію (це вимоги обласного і районного керівництва) створити ще 2 таких Пункти Незламності – у Сербівській школі і КП «Кодимакомунсервіс». Стосовно останнього, підприємство з початку аварійних відключень енергопостачання надає вже послуги бажаючим зарядити гаджети, здійснити зв’язок чи просто погрітися.

Отже, в чому переваги Пунктів Незламності? Вони працюють 24/7, тут завжди є світло, вода, інтернет, аптечка, тепло, вода.

Одноголосно члени комісії підтримали таке рішення і вказали необхідність виконання ще деяких вимог до цього: забезпечення їх генераторами, створення запасу паливно-мастильних матеріалів, визначення відповідальних осіб, а також наблизити маршрути патрулювання поліцейських якнайближче до Пунктів Незламності.

Далі члени комісії розглянули питання: створення фонду захисних споруд цивільного захисту для укриття населення на території громади, забезпечення пожежної безпеки громадян під час опалювального сезону 2022-2023 року, визначення місць знешкодження вибухонебезпечних предметів та затвердження переліку потенційно небезпечних об’єктів на території громади. Також зібранням було затверджено план роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кодимської міської ради Подільського району Одеської області на 2023 рік.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних