Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щира дяка людині, яку чує інших! Доброчинність

Дата: 28.12.2022 10:26
Кількість переглядів: 126

ДОБРОЧИННІСТЬ

Підводячи підсумки року, на перше місце ми ставимо роботу, націлену на допомогу Збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам, соціально-незахищеним верствам населення, усім, на кому позначилася війна найстрашнішим чином.

І в цьому контексті на перший план виходять доброчинці Кодимської територіальної громади, завдяки яким здійснені і реалізовані численні проєкти. Саме вони – головні діючі особи у організації усіх благочинних справ. Саме вони стали надійною опорою влади і громади.

Сьогодні – про президента філії (Федорівської) Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів РУСЛАНА ХІЛОБОКА. Окрім значної допомоги, яка надійшла від цієї релігійної конфесії, завдяки своїй харизматичності, особистих найліпших якостей, він став великим другом усіх і кожного окремо. Раз поспілкувавшись з ним, із задоволенням і гордістю тиснемо йому руку при наступній зустрічі. Де з’являється Руслан – за ним слідує доброта, тепло, милосердя й, звісно, допомога.

Більше 170 проєктів реалізовано Церквою в особі президента філії РУСЛАНА на території Кодимщини: облаштування територій у селі Федорівка; постійна допомога територіальному центру, зокрема – одиноким, пристарілим громадянам у с. Круті (Руслан знає усі, до найдрібніших, потреби своїх підобічних); один із найбільших проєктів – облаштування приміщень для проживання внутрішньо переміщених осіб у селах Серби і Сергіївка (проекти воєнного часу). Це постійний зв’язок із військовослужбовцями «дев’ятки», територіальної оборони, Територіального центру комплектації і соціальної підтримки, військової частини у Балті. Ось і вчора він «одягнув» бійця, який побував у відпустці вдома. Страшні речі пережив 21-літній боєць, на власні очі бачив смерть і страждання.

А ще разом із мешканцями Федорівки, із власного металу, усім селом півтори місяці виготовляли «їжаки» від ворожої колесної техніки. Ними забезпечили прикордонників, відділення поліції, ТЦК та СП, територіальну оборону, військову частина сусідньої громади. Ними облаштували блокпости.

Чи не найбільша гордість самого Руслана – допомога Кодимській лікарні. Результатом цієї багаторічної дружби стали численні придбання: кисневий концентратор, стерилізатор, лазерний скальпель, який врятував вже не одне життя. Далеко не кожна лікарня може похвалитися таким хірургічним інструментом. Отримує постійно лікарня й довжелезний перелік необхідних у роботі кожного лікаря медичних виробів і ліків.

- Якщо люди не чують поклику про допомогу – мені їх дуже шкода, вони ниці духовно, - говорить Руслан. І ми впевнені - це його кредо, життєва позиція, які він демонструє щохвилини.

Знають дорогу не лише до серця, а й до дому РУСЛАНА ХІЛОБОКА численні мешканці нашої громади. Переконані: їх тут завжди чекають з відкритим серцем.

Щира дяка людині, яка чує інших!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.