Турбота через призму сучасності

Дата: 25.01.2023 10:06
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Кодимський міський голова Сергій ЛУПАШКО разом з керівником Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксаною АЛТУХОВОЮ відвідали, заразом – офіційно оголосили про відкриття фельдшерсько-акушерського пункту у селі Лисогірка.
Ось такий новорічний подарунок отримали сельчани від депутата міської ради, директора ТОВ «Агрофірма «Кодима», відомого господарника Кодимщини Миколи СОРОЧАНА.
Понад 600 сельчан, з них – 90 дітей матимуть поруч замінник лікарні, отримуватимуть кваліфіковану медичну допомогу, не відвідуючи центру громади. Звичайно, якщо її буде достатньо.
А поки що, оглядаючи відремонтоване приміщення, порівнюємо бачене «до» і «після».
Пандус для осіб з обмеженими фізичними можливостями, сучасний дизайн, котельня, опалення, кімнати очікування і прийому хворих, їх обладнання, підведена вода, оновлені вікна і підвіконня, найголовніше – ввічлива посмішка Вікторії, медичної сестри, створюють найліпші враження: тут не лише комфортно і стильно, а й надійно, безпечно з точки зору надання необхідної фахової медичної допомоги. Все це разом, коментує Оксана АЛТУХОВА, повністю відповідає умовам функціонування таких лікувальних закладів.
Від розуміння до вчинку, від прийняття рішення до втілення у життя, у Миколи Васильовича зазвичай відстань найкоротша. В підсумку - маємо ФАП, і радіємо з цього разом із мешканцями Лисогірки.
Сергій ЛУПАШКО, коментуючи подію, висловив щиру вдячність і своє захоплення вчинком Миколи СОРОЧАНА, який свідчить про чуйність, людяність, співчуття, і є найвищим проявом його турботи про людей. У більшому сенсі, така допомога – вагоме джерело підтримки життєспроможності невеличкого села, завдяки якій воно існує.
Війна також розділила життя українців на «до» і «після». Та з переконливою впевненістю у перемогу, не зупиняючись, рухаємося вперед. І саме такі вчинки, в яких поєднуються зусилля влади і бізнесу, їх міцні партнерські відносини, створюють модель успішної громади.
Разом до перемоги! Наближаємо перемогу вчинками!
Слава України!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних