Сталася радісна подія для жителів Кодимщини. Ми отримали STARLINK,який працюватимев Пункті Незламності

Дата: 26.01.2023 09:37
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Одеська область однією з перших, за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, отримала партію терміналів Starlink, які працюватимуть в Пунктах Незламності.

55 Starlink отримано Одещиною з Польщі, завдяки домовленостям Мінцифри з міжнародними донорами та партнерами. Термінали дадуть змогу мешканцям Одеської області користуватися якісним Інтернетом чи зв'язатися з рідними, зокрема, в Пунктах Незламності, в період довготривалого відключення електроенергії, а також бути на зв'язку навіть під час можливих блекаутів.

Отриману партію, за дорученням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, було пропорційно розподілено між районними військовими адміністраціями, громадами та низкою стратегічно-важливих установ.

Для забезпечення нагальних потреб мешканців Подільщини та функціонування об’єктів соціальної сфери в умовах довготривалих відключень електропостачання внаслідок ракетних ударів ворога, до Подільського району було направлено партію терміналів Starlink.

Станом на сьогодні, 25.01.2023 року, вказане майно керівництвом Подільської районної військової адміністрації видано територіальним громадам і буде працювати для забезпечення безперебійного функціонування «Пунктів Незламності».

Начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, мешканці всього Подільського району вдячні за підтримку і допомогу начальнику Одеської обласної військової адміністрації МАКСИМУ МАРЧЕНКУ, а також керівництву Міністерства цифрової трансформації України!!!

— з Михайлом Дмитровичем Лазаренком.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних