Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Сергій ЛУПАШКО взяв участь у тренінгу, який відбувся у місті Київ

Дата: 30.01.2023 13:52
Кількість переглядів: 104

Зараз, коли існує недовіра до органів влади, мати позитивний імідж громаді - не привілей, а необхідність.
Співпраця із міжнародним партнером Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», є вагомим свідченням авторитету і довіри, який Агентство США з міжнародного розвитку висловлює у її продовженні.
За результатами проведеного моніторингу, технічна допомога американського народу у нашій громаді йде у повному обсязі за призначенням, використовується для блага громади.
26-27 січня міський голова Сергій ЛУПАШКО, заступник міського голови із соціальних і гуманітарних питань Антоніна МОСКАЛЮК, взяли участь у тренінгу «Муніципальне лідерство: як підвищити ефективність команди», який відбувся у м. Київ.
Сьогодні світ, як ніколи, потребує сильних, харизматичних, креативних лідерів. Враховуючи кращі світові практики менеджменту і лідерства, власного управлінського досвіду бізнес-тренера, організатори заходу – Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», у форматі таких зустрічей намагаються розширити особисту зону зростання лідерів громад.
Дводенні спілкування, обмін досвідом, проведення тренінгів, демонстрація прикладів створення успішних моделей управління мало на меті підвищити ефективність команди громад і як результат досягти успішного її розвитку через особисте лідерство.
Надзвичайно вдячні Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за довіру і співпрацю, яка, маємо надію, продовжуватиметься й надалі. За час партнерства Кодимщина отримала суттєву технічну допомогу: техніку для комунального підприємства, генератори, спорядження для рятувальників, комп’ютерну техніку, тощо. Вартістю близько 4,5 млн. грн.
Саме завдяки міжнародній допомозі малі громади мають реальні шанси підсилити свою технічну базу, мають перпективу на успіх і розвиток.
Дякуємо Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.