Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар для безробітних на тему:"Патронат над дитиною. Умови функціонування та вимоги до кандидатів"

Дата: 02.02.2023 13:52
Кількість переглядів: 260

02 лютого 2023 року представниками КУ «Центр надання соціальних послуг» Кодимської міської ради Подільського району Одеської області та Кодимського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості був проведений спільний семінар для безробітних, що перебувають на обліку служби зайнятості, на тему: «Патронат над дитиною. Умови функціонування та вимоги до кандидатів».
Метою проведення заходу був пошук кандидатів в патронатні вихователі та формування позитивної громадської думки щодо послуги патронату.
Під час заходу безробітних було поінформовано про те, що патронат над дитиною – альтернатива безробіттю та сучасна сімейна форма влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, який включає в себе тимчасовий догляд, виховання та соціально-психологічну реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
Присутні ознайомилися із алгоритмом надання послуги патронату над дитиною, особливостями відбору кандидатів у патронатні вихователі та специфікою їх навчання.
Корисною для безробітних була інформація про те, що патронатний вихователь – це робота. І за свою роботу людина отримує грошове забезпечення в розмірі п’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць.
На завершення заходу було підведено підсумок, що сімейний патронат – справа потрібна та благородна, така соціальна послуга має зайняти ключове місце в державній системі підтримки сімей з дітьми та забезпечення прав дітей.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.