21 лютого перший заступник міського голови Олег ЧЕРНІЙЧУК провів сорок сьоме засідання виконавчого комітету міської ради VIII скликання

Дата: 21.02.2023 16:09
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

У зв’язку з від’їздом міського голови Сергія ЛУПАШКА в м. Подільськ на онлайн нараду з начальником Подільської районної військової адміністрації та начальником Одеської обласної державної адміністрації, він доручив проведення засідання своєму першому заступнику Олегу ЧЕРНІЙЧУКУ.

На виконкомі обговорювались питання багатьох напрямків діяльності роботи Кодимської міської ради: нові види грошової допомоги окремим категоріям громадян та додаткове фінансування по програмі «Доступна медицина» на 2023рік; виділення пально-мастильних матеріалів з матеріального резерву для роботи генераторів центральної лікарні; підсумки виконання бюджету Кодимської міської територіальної громади за 2022рік; закупівля бульдозера, опалювальних котлів для шкіл та садочків; пропозиція про створення комісії з питань наповнення бюджету, забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів, стягнення заборгованості по податкам та зборам, а також єдиного соціального внеску на території Кодимської громади; підіймались питання дефіциту кадрів в центральній лікарні, капітального ремонту будівлі та дефіцитом спеціального медичного транспортного засобу класу Б; безоплатне прийняття у комунальну власність майна портативного автоматизованого робочого місця адміністратора ЦНАП «Мобільний офіс», мобільної автономної сонячної станції, отриманої у вигляді міжнародної технічної допомоги в рамках проекту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України»; створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл; утворення робочої групи по проведенню обстежень земельних ділянок, що межують з дренажним каналом по вул. Соборна , м. Кодима; надання дозволу на видалення зелених насаджень на території Кодимської громади Комунальному підприємству «Кодимський центр первинної медико – санітарної допомоги» та питання соціального захисту дітей.

Також члени виконкому схвалили рішення про виділення коштів на закупівлю безпілотних літальних апаратів для ЗСУ. Це вимога воєнного часу і наше найголовніше завдання.

 Учасники засідання опрацювали і прийняли рішення з 24 питань порядку денного.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних