Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустрія із соціальними партнерами

Дата: 07.03.2023 11:48
Кількість переглядів: 58

При роботі з роботодавцями фахівці Кодимського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості першочергову увагу приділяють вивченню потреб роботодавців та наданню допомоги щодо укомплектування підприємств персоналом, використовують індивідуальний підхід, враховуючи здійснення ними виробничої діяльності.

Начальник Кодимського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталія Біла провела робочу зустріч з начальником Відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та капітального будівництва Кодимської міської ради Подільського району Одеської області Людмилою Шепелею.

Під час зустрічі обговорено низку питань відносно шляхів забезпечення підприємства професійними кадрами, організація та проведення суспільно-корисних робіт, зміни у законодавстві про зайнятість та про нові підходи в роботі Державної служби зайнятості.

Наталія БІЛА розповіла роботодавцю про послуги служби зайнятості, якими він може скористатись, а саме – про Порядок видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, можливості професійного навчання в ДНЗ "Одеський центр ПТО ДСЗ", підтвердження в Кваліфікаційному центрі Одеського ЦПТО ДСЗ кваліфікації за професіями "Кухар" та "Електрогазозварник" за результатами неформального навчання .

Як результат зустрічі для подальшої співпраці роботодавця з Кодимським відділом Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості підписано угоду про спільну діяльність.

Кодимський відділ Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.