Надійний тил – це щоденна наша робота

Дата: 13.03.2023 16:08
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

13 березня перший заступник міського голови Олег Чернійчук провів нараду з керівниками силових структур громади, на якій вони інформували про ситуацію у громаді за минулий тиждень та поточні справи підрозділів.

На сьогодні маємо таку безпекову ситуацію.

У громаді продовжують мати місце шахрайства з банківськими картками. Ці махінації ширяться Україною, набираючи обертів.  Попри жорстоку війну, аферисти «вгамовують»  свої апетити  чужими грішми. Сліди таких дій в окремих випадках ведуть аж за кордон. Їх важко відслідкувати. Тому, вважає начальник Кодимського відділення поліції, окрім пильності самих громадян, можливо, потрібні банківські обмеження чи посилення охорони системи даних самих фінансових установ.

За спробу незаконного перетину кордону на одну особу складено протокол за адміністративне порушення (ст. 204-1 ч. 1 КУпАП). Про це повідомив представник прикордонної служби. Наразі виясняють дані про цю особу. Ведуться слідчі дії.

З початком теплої пори року знову неконтрольовано горять рештки листя і сухої трави. Таким чином громадяни зустрічають весну і наводять лад у власних садибах, наносячи непоправну шкоду довкіллю. Окрім цього, маємо приклади, коли страждають й самі люди. До прикладу, цими вихідними в Одеській області, розповідає рятувальник, спалюючи траву і сміття на території власного будинку, жінка згоріла живцем. Це може статися з кожним. Не нехтуйте вимогами. Служба «101» завжди прийде на допомогу, але не владна повернути безцінне життя. У змаганнях з вогнем «хто-кого» людина слабша.

Загалом, безпекова ситуація у Кодимській громаді стабільна, без надзвичайних подій. Надійний тил – це щоденна наша робота, яка наближає перемогу над оскаженілим ворогом.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних