Звернення Кодимського міського голови Сергія ЛУПАШКА до громади

Дата: 16.03.2023 13:07
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Доброго дня, шановні мешканці громади!
Я щоразу хочу ділитися з вами навіть невеличкими досягненнями як своїми особисто так і міської ради та депутатів. Найбільша радість для мене - це тоді, коли в громаді прибуває.
Отже, на бюджетні кошти, а це 200 тис. грн., відділом житлово-комунального господарства, інфраструктури та капітального будівництва закуплено господарський інвентар для сіл нашої громади. Це: тачки, бензопили, мотокоси, секатори, лопати, віники, граблі, сапи, вила, сокири, відра. Ще в минулому році ми не могли собі цього дозволити. А зараз у бюджеті громади є кошти, і ми маємо подбати про село. Як кажуть самі старости, вони не пам’ятають, коли таке в останнє було.
До речі, у неділю, 19 березня за державним календарем – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Ми обов’язково їх привітаємо. Та вже сьогодні я можу впевнено сказати, що відділ ЖКГ міської ради, комунальне підприємство міста працюють з великою віддачею і завзятістю. Дякую їм за таку роботу!
Мене часто запитують, чому більше уваги приділяється місту? Я скажу так: Кодима, це столиця громади, її обличчя. І центр, прилеглі вулиці, я переконаний, мають бути такими, щоб нам самим, нашим гостям не було соромно за головне місто Кодимської територіальної громади.
Ще про одне наболіле. Не буду заглиблюватися у тему, лише повідомлю, що вже незабаром буде функціонувати ще одне сміттєзвалище, біля старої «бойні». Це зі сторони Серблянського переїзду. Якщо центр буде навіть сяяти, ось ті хаотичні сміттєзвалища у лісосмугах і на узбіччях стають нашою першою візитівкою. І робимо це ми, ніхто інший. Гадаю, що разом з вами ми знайдемо порозуміння і переможемо цей сміттєвий безлад у громаді.
Бажаю всім успіхів і перемоги!
Фото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних