Міський голова Сергій Лупашко побував на передовій та передав бійцям безпілотники

Дата: 27.03.2023 16:09
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Доброго дня, шановна громадо!

Цими вихідними я разом із секретарем міської ради Людмилою Заболотною побував там, де українські бійці нищать ворога.

Попри безжальні бої, комбат і військовослужбовці «дев’ятки» зустріли нас дуже сердечно. Не було меж й нашій радості. Не могли наговоритися, хотілося так багато сказати бійцям, які через хвилину можуть піти у бій, ризикуючи життям.

Повинен зазначити, що там, у самому пеклі, зовсім по іншому оцінюєш, що ти маєш на мирній землі. А завдяки їм, цим справжнім героям, маємо найголовніше – мир, власну домівку, де тепло, є світло, вода, харчі, і де над головою не літають ракети. І ті, здавалось би, негаразди чи неприємності - чи то на роботі, чи в особистому оточенні - здаються найменшим лихом, яке може трапитися у твоєму житті.

А ще я намагався розгадати таємницю як вони, ці молоді хлопці, постійно перебуваючи під обстрілами, зберігають позитивний настрій, вміють радіти, насолоджуватися хвилинами без обстрілів, і приголомшують братерством, коли один-за-одного стають горою або закривають від кулі. А ці якості, на жаль, ми у мирному житті часто втрачаємо, не вміємо радіти успіхам інших, скупі на доброту чи сердечне слово.

Привезли ми бійцям два безпілотники та фрукти – яблука і цитрусові. Це не мало. Це саме те, що замовляли. Сказали, не беріть лишнього, все є.

Передаю щиру подяку від бійців аграріям: Миколі Сорочану, Михайлу Погорілому, Анатолію Хортюку, Вячеславу Лупашку за фрукти, а також депутатам міської ради, підприємцям Анні Луковій і Сергію Купцову, які користуючись нагодою, передали бійцям їх замовлення.

Після цієї поїздки можу сказати лише одне: цінуймо, що маємо! І усіх нас має огортати неймовірна гордість за українських захисників, які виборюють у ворога кожний наш мирний ранок. Втрачають життя, але не відступають!

Слава Україні!

Героям слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних