У Дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся футбольний турнір, присвячений Дню визволення Кодимщини від німецько-нацистських загарбників

Дата: 27.03.2023 16:12
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

«Як завжди, Кодимщина зустрічає нас гостинно. Тому ми кожного разу з радістю приймаємо запрошення для участі у змаганнях. І, звісно, з нетерпінням чекаємо на «переможну» юшку, якою тут нас за традицією пригощають», - ось такі відгуки гостей-спортсменів з Кіровоградщини, Вінниччини та Одещини.

Нагадаємо, 26 березня, у Дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся футбольний турнір, присвячений Дню визволення Кодимщини від німецько-нацистських загарбників і героям-оборонцям України.

Участь у змаганнях взяли 8 команд, по 4 у категоріях 40+ та 60+.

Гравці вийшли на поле в позитивному настрої і завзято били по м’ячу та по воротам суперників.

За підсумками півфінальних та фінальних змагань місця розподілилися таким чином.

У віковій категорії 40+, головний приз отримала ФК «Новоукраїнка», яка перемогла ФК «Кодима».

У грі за третє місце успіх був за спортсменами ФК «Бершадь», які перемогли у матчі за бронзу ФК «Чернівці».

У категорії 60+ золото та кубок здобула ВСВ «Кодима», яка у фінальній зустрічі переграла команду Кодимської об’єднаної громади. Бронза при цьому дісталася ФК «Ветеран» (Могилів-Подільський), яка у зустрічі переборола футболістів  ФК «Новатор» (м. Бобринець).

Від імені Кодимського міського голови нагороди командам та гравцям вручив його заступник Руслан Онуфрієнко. Посадовець привітав усіх присутніх у залі – і спортсменів, і вболівальників із азартними змаганнями, а також передав слова вдячності від Сергія Лупашка організаторам турніру: старшому тренеру-викладачу ДЮСШ Сергію Єлькіну, директору школи Олександру Чучукіну, медичній сестрі Ользі, яка пильно стежила за самопочуттям футболістів протягом усіх ігор, а також хронометристу та усьому технічному персоналу - за підготовку до змагань.

В свою чергу Сергій Єлькін висловив подяку відділу освіти, молоді та спорту міської ради за надані кубки та призи, постійному спонсору футбольних ігор В’ячеславу Лупашку (СФГ «Круіз»), та усім причетним до створення спортивного свята.

А напередодні, ось оцю спортивну залу ДЮСШ зайняли діти і юнаки з Вінничини і Одещини. Вони провели тут низку змагань, які також приурочили 79-ій річниці визволення Кодимщини та загиблим у великій війні з росією героям.

А вже цими днями кодимські юніори, яким від 5 до 7 років, вирушають до Івано-Франківська, на всеукраїнський турнір з футболу. То ж побажаємо їм від усієї Кодимської територіальної громади приємної подорожі, спортивного завзяття і перемоги!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних