Перший заступник міського голови Олег Чернійчук провів чергову щотижневу нараду з силовиками

Дата: 03.04.2023 13:29
Кількість переглядів: 65

Фото без опису
На черговій щотижневій нараді, яку провів перший заступник міського голови Олег Чернійчук, силовики інформують: загалом на Кодимщині мирно, спокійно, без резонансних подій; військові структури забезпечують безперервне і цілодобове виконання завдань за призначенням.
Із порушень, за інформацією поліції, є окремі випадки крадіжок; затримано розповсюджувача наркотичних засобів; водії (попри складання протоколів та штрафи) продовжують порушувати правила безпеки на дорогах; проводяться слідчі дії по всеукраїнському розшуку зниклих тощо.
На тижні рятувальники загасили дві пожежі - у селі Будеї та місті Кодима. Їх причини однотипні – замикання у електричній мережі. Дії вогнеборців були вчасними.
Олег Чернійчук наголосив, що попри професійні дії рятувальників, їх команди, що знаходяться у місті Кодима та селі Загнітків, повинні стовідсотково бути готовими до будь-яких викликів і загроз, демонструючи при цьому найліпші професійні якості, особливо у воєнний час.
Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки проводить мобілізаційні заходи згідно планових завдань; територіальна оборона посилює ресурси для охорони та оборони важливих об'єктів, загалом – для захисту держави в особливий період; на кордоні – без порушень.
Центр плетіння маскувальних сіток міської ради працює постійно. Разом з цим збільшується необхідність у її продукції. Будемо нарощувати темпи для задоволення усіх потреб силових структур.
Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних