4 квітня відбулося засідання гуманітарного штабу Кодимської міської ради

Дата: 05.04.2023 16:18
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Що зроблено минулого місяця, яким чином розподілена гуманітарна допомога у громаді? - звітують члени штабу.
Протягом березня 2023 року за підтримки керівництва Кодимської міської громади:
🔹 1030 спільних продуктових наборів, сформованих Кодимською міською громадою, районним та обласним гуманітарним штабом було видано кризовим сім'ям, ВПО та людям з інвалідністю ІІ групи в приміщенні Кодимської публічної бібліотеки.
🔹 94 внутрішньо переміщених осіб отримали одяг і взуття б/в та 1 гігієнічний блок- набір в Кодимському територіальному центрі соціального обслуговування.
🔹 Також в терцентрі 594 продуктових набори отримали багатодітні родини, сім'ї опікунів, СЖО, інваліди 1 групи та ВПО за допомогою благодійного фонду «Добрий Самарянин».
60 продуктових наборів було надано Релігійною громадою Святого Архистратига Божого Михаїла для одиноких громадян м. Кодими, які були доставлені адресатам соціальними працівниками.
🔹 Також ця релігійна громада надала продукти (крупи, макарони, олію, борошно, картоплю тощо) для відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання (будинку пристарілих).
🔹 На базі відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я Кодимської міської ради у березні 2023 року працювали представники від міжнародних організацій Карітас Одеса УГКУ та Благодійний фонд «Право на захист» для збору даних на отримання допомоги від УВКБ ООН. В першу чергу реєстрували ВПО, сім’ї загиблих Захисників та Захисниць України, сім’ї поранених військових та важкохворих (онкохворих).
🔹 Спеціалістами відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я Кодимської міської ради разом з спеціалістами КУ «Центр надання соціальних послуг» провели роботу щодо збору інформації серед сімей загиблих Захисників та Захисниць України, сімей поранених військових та подали заявку до Фонду громад «Рідня» для отримання цими сім’ями брендового одягу для дітей з Франції.
🔹 В приміщенні Кодимського центрального будинку культури працівники міськради та галузі культури продовжують плести маскувальні сітки.
🔹 Кодимською публічною бібліотекою було організовано курси з основ комп'ютерної грамотності для дорослих, які залюбки відвідували ВПО.
Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних