Ще одна втрата і невимовний біль прийшли у нашу громаду

Дата: 21.04.2023 18:38
Кількість переглядів: 361

Фото без описуЩе одна втрата і невимовний біль прийшли у нашу громаду. Загинув величний захисник і ще один син України – Бурдейний Віктор Миколайович наш земляк.

 

Церемонія прощання відбулася у селі Івашків, на тій землі, де жив Віктор, звідки зробив перший крок назустріч небезпеці і свідомо обраній місії – захищати державу до останнього подиху.

Громадянську панахиду здійснили у місті Кодима, на площі Перемоги. Зустрічали героя живим коридором, стоячи на колінах, віддаючи земні почесті перед його вічністю і нетлінною славою.

У такі дні йдуть на площу знайомі й незнайомі, матері загиблих раніше бійців, зупиняються авто, притишує свій біг життя. Бо впритул наблизилася смерть, нагадуючи про тягар наших бід з початком цієї клятої війни.

- Висловлюємо щирі співчуття усій родині Віктора Бурдейного. Глибоко засмучені втратою, усім серцем розділяємо біль втрати разом з вами. В цей момент темряви у вашому житті, ми тут заради світлої пам’яті про героя, заради вас, щоб ви відчули плече підтримки і слова розради. Вони здаються недостатніми зараз. Та коли розсіється темрява, вилляються сльози, хоч трохи вгамується біль, ми повинні продовжувати жити заради тих спогадів і світлих часів, коли Віктор був поруч; навчитися жити без нього, бо таким свідомим, благородним і сильним був його вибір, - сказав, звертаючись до громади, перший заступник міського голови Олег Чернійчук.

З болем і скорботою прощальні слова вимовили заступник голови Подільської районної державної адміністрації Вадим Мегіс, староста села Івашків Петро Погорілий, побратим Денис Петрик, настоятель церкви Святого Архістратига Божого Михаїла Православної Церкви України отець Нестор.

Поховали захисника України на Кодимському кладовищі, на Алеї слави, біля побратимів.

Нехай Бог віднині дасть тобі, Вікторе, вічний спокій! А ми, допоки житимемо – будемо пам’ятати тебе, усіх загиблих синів і дочок нашої держави, і молитимемося за перемогу і Україну!

Ось зараз, на наших очах твориться нова історія України. І коли завершиться війна, імена загиблих героїв в ній будуть написані золотом. Вони, українські захисники, пішли на священну війну, щоб не сказали грядущі, що їх на світі не було, й не було кому захищати Україну!

Вічна пам’ять загиблому герою! Вічна слава Віктору!

Смерть ворогам і Слава Україні!

БУРДЕЙНИЙ ВІКТОР МИКОЛАЙОВИЧ.

Штаб-сержант, номер обслуги 1 гранатометного відділення гранатометного взводу вогневої підтримки військової частини А2896, призваний на військову службу по загальній мобілізації 9 лютого 2023 року Подільським РТЦК та СП Одеської області, 17 квітня 2023 року під час обстрілу з артилерії 152 мм противника поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області отримав поранення, не сумісні з життям, загинув.

14.09.1973-17.04.2023

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних