Кодимщина попрощалася із загиблим земляком Бур'яном Віталієм Миколайовичем

Дата: 24.04.2023 08:12
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

ДРУГА ВОЄННА ВЕСНА. ПОВЕРНУЛИСЯ ЛЕЛЕКИ ДО РІДНИХ КРАЇВ. А УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ ЗАЛИВАЮТЬ ДОЩІ-СЛЬОЗИ, ЗДРИГАЄТЬСЯ ВОНА, БО НЕСУТЬ ВАЖКУ НОШУ – ТІЛА ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ.

Знову втрата. Знову мешканець села Івашків.

Крок у вічність здійснив у свої молоді, водночас - зрілі роки наш мужній земляк

БУР’ЯН ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ.

Не з власної волі віддав життя житель Кодимської громади. Його забрала війна, яку нав’язав нам колись «братній», але завжди ворожий до нашої національності, наших цінностей, нашої культури і волі московитський народ.

- За покликом серця, як справжній мужчина, він пішов захищати Україну. До останнього подиху. «Тіло й душу ми положим за нашу свободу…». Для українців – це не просто віршовані рядки. В них - неймовірна глибина і суть, зрозуміла усім воїнам, які захищають землю від ворогів; які збройно у всі часи відстоюють Свободу і Незалежність. І недосяжна істина для них, хто сьогодні знищує Україну як народ, як націю, як державу. Та українське героїчне воїнство стоїть на варті наших територій, і нашого життя. Пам’ятаймо про це повсякчас. Бо для нас продовжує існувати мирний світ; для них, хоробрих і завзятих - гасне сонце. Ми сьогодні забираємо частину вашого горя, розділяємо ваш смуток, запевняємо у тому, що пам’ять про Віталія довіку не згасне, - сказав у свої поминальній промові перший заступник міського голови Олег Чернійчук.

Співчуття родині, Івашківській громаді висловили староста села Петро Погорілий, наш земляк, науковець, історик В’ячеслав Кушнір, побратим Володимир Балтян, настоятель церкви Святого Архістратига Божого Михаїла Православної Церкви України отець Нестор. Зокрема, він сказав таке: «Повторюється біблейська історія, коли старший брат Каїн убив Авеля. За що він таке учинив? Із заздрощів. росія - нинішній Каїн, вбиває українців тому, що вони вміють працювати, уквітчувати землю, люблять волю і мають свободу».

Плачуть свічки, плачуть згорьовані люди. Бо загинув справжній сильній, чесний, надійний друг, мужній воїн Збройних сил України.

Поховали Віталія у селі Івашків.

Спочивай з Богом, наш героїчний земляче! Не забудемо! Не пробачимо!

Смерть ворогам! Слава Україні!

БУР’ЯН ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ.

Молодший сержант, старший навідник 1 гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки військової частиниА2896, призваний на військову службу за контрактом 6 червня 2021 року Вінницьким РТЦК та СП, 18 квітня 2023 року під час наступальних дій противника поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області отримав поранення, не сумісне з життям, загинув.

19.03.1974-18.04.2023

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних