Кодимська міська рада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення Кодимського міського голови Сергія Лупашка

Дата: 25.05.2023 10:21
Кількість переглядів: 46

Доброго дня, шановна громадо!
 
Дещо що маю сказати і пояснити стосовно неприємної ситуації, що склалася днями із жінками загиблих воїнів.
 
По-перше, хочу попросити вибачення за своїх підлеглих, які не виконали свої обіцянки, не поставили на контроль дуже важливе звернення, що й призвело до негативної реакції.
 
Про цю ситуацію я не був поставлений до відома, що не знімає з мене провини. Я це розумію. Голова громади відповідає в кінцевому результаті за все. Те, що просили жінки, для мене особисто зайняло б кілька годин простої роботи. Та через недбалість окремих працівників міськради, які не поставили мене до відома, сталося таке. Обіцяю, винних буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
 
І тому я прошу у подальшому звертатися мешканців громади до мене особисто із вирішення будь-яких питань. На місті секретар, якщо я відсутній. Вона доводить до мене усю інформацію, надає громадянам свій мобільний номер телефону, у відповідь – сповіщає про час відвідування.
 
Ще я надзвичайно вражений тим, яку неправдиву інформацію поширюють про цей прикрий випадок інтернет-мережі. Там повна брехня про мене, навіть не притаманна моїм життєвим принципам. Навіть одній людині, яка прийшла до мене з проблемою, я їду і вирішую. Хто звертався до мене, знають, що я це роблю. І роблю швидко.
 
До слова, сім’я Лупашків на потреби Збройних сил України віддала, не задумуючись, більше 2, 5 млн. грн. Це я не хвалюся, а відповідаю тим, хто каже: наші воїни захищають Україну, а ви тут сидите…Ми також на своєму місті допомагаємо, вболіваємо і робимо багато справ для перемоги.
 
Я ще раз вибачаюся перед рідними загиблих героїв. Ми з почестями зустрічали наших полеглих земляків на Кодимщині, проводжали в останню путь. Це щонайменше, що ми могли зробити для них, їх сімей у той час. Пам’ятаємо і будемо довіку пам’ятати їх подвиг. Бо те, що зробили вони – це героїзм.
Я відкритий для допомоги завжди. Ситуацію, що склалася, ми виправимо.
 
Слава Україні! Героям слава!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.