7 липня відбулась тридцять четверта сесія Кодимської міської ради VІІІ скликання

Дата: 11.07.2023 16:29
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Тридцять четверта  сесія Кодимської міської ради VІІІ скликання пройшла під головуванням секретаря міської ради Людмили Заболотной.

 

Традиційно сесія розпочалась з хвилини мовчання, якою вшанували всіх загиблих в наслідок російської агресії та виконанням Гімну України.

Перед початком Людмила Заболотна привітала депутатів,  які відзначили свій День народження  у міжсесійний період.

На порядку денному було 55 питань:  утворення відділу з питань державної реєстрації актів цивільного стану та затвердження Положення про нього; встановлення місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території  Кодимської ТГ; надання дозволу старості Лабушненського старостинського округу на використання автомобіля у службових цілях; внесення змін до переліку другого типу об’єктів комунальної власності   Кодимської міської ради, які планується передати в оренду без проведення аукціону; прийняття в комунальну власність Кодимської міської ради об’єкту нерухомого майна; прийняття  на баланс Кодимської міської ради нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: вул. Партизанська, буд. 22,  с. Загнітків Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області та про встановлення ставок плати за землю у складі податку на майно, що справляється у формі орендної плати  на території Кодимської громади.

Також депутати затвердили  зміни:  до бюджету Кодимської міської територіальної громади на 2023 рік; програми забезпечення мобiлiзацiйних та оборонних заходiв, розвитку матерiально-технiчної бази пiдроздiлiв Збройних Сил України та iнших вiйськових формувань, що дислокуютъся на територiї Кодимської територiальної громади на 2021-2023 роки; комплексної  програми «Безпечна Кодимщина» на 2021-2023 роки; програми організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні  на території Кодимської ТГ на 2023-2024 роки; програми розвитку галузі агропромислового комплексу Кодимської громади на 2023 – 2025 роки; переліку адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг у новій редакції.

 Окрему увагу депутати приділили питанню щодо припинення шляхом ліквідації філії «Петрівська гімназія» комунального закладу «Опорний заклад «Кодимський ліцей №2» Кодимської міської ради Подільського району Одеської області та утворення закладу «Петрівська гімназія» Кодимської міської ради Подільського району Одеської області. Думки депутатів розійшлись, однак вони в дискусії дійшли спільної згоди та вирішили, що позитивне рішення буде доцільним для функціонування закладу.

Староста Грабівського старостинського округу Юрій Почтарук прозвітував про пророблену роботу за 2022 рік. 

У «різному» запрошені на засідання працівники Ощадбанку озвучили нові пропозиції установи та ознайомили депутатів з умовами банківських продуктів; запропонували допомогу у вирішенні фінансових питань.

Завершилась сесія спільним виконанням Гімну України.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних