Звернення начальника ОВА Олега Кіпера

Дата: 16.08.2023 15:56
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Українці незламні 🇺🇦
✅Попри всі перепони маємо позитивну динаміку в економіці регіону
🏭Поступово відновлюється промисловість. Якщо у першому півріччі 2022 року промисловість області працювала на 55-60% довоєнних показників, то у 1 півріччі 2023 року це вже 70-80%. Позитив фіксуємо на переробних підприємствах, особливо з виробництва харчових продуктів, виробів з деревини та легкої промисловості.
📊Вагомий вклад в економіку регіону вклали підприємства торгівлі та послуг. Більша частина суб’єктів господарювання сфери торгівлі продовольчими товарами (як мережеві, так і невеликі магазини) не припиняли свою діяльність.
🍽️Сфера послуг відновилася вже на 100%. Одещина один з небагатьох регіонів, де робота закладів сфери обслуговування (кафе, ресторани, торгові центри, кінотеатри) дозволена до 23:00. Йдемо на зустріч бізнесу і створюємо максимально комфортні умови.
📈 Станом на 01 липня поточного року абсолютний приріст зареєстрованих підприємств (юридичних осіб) становить + 715, абсолютний приріст фізичних осіб-підприємців (ФОП) + 2447. Дякую бізнесу за підтримку регіону в цей час 🤝
🌾Наші завзяті аграрії зібрали вже більше 3 млн тонн ранніх зернових та зернобобових. Умови, в яких їм доводиться зараз працювати, дуже нелегкі, але вони справжні герої. З початку 2023 року одеські аграрії отримали понад 3 млрд грн кредитних коштів на підтримку та розвиток бізнесу. Загалом це 841 агропідприємство, з яких 685 - учасники державної програми «Доступні кредити 5-7-9».
💼Нещодавно також підписав розпорядження, яким відновив підтримку малого та середнього підприємництва в Одеській області. Програма передбачає компенсацію відсоткових ставок за кредитами. Заявки на участь в програмі ОВА розпочне приймати найближчим часом.
Важкі часи народжують сильних людей! Разом відновимо країну!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних