Вітання міського голови Сергія Лупашка з Днем Збройних сил України

Дата: 06.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Бажаю здоров’я, дорогі захисники України!

Кожний народ чи країна, у різні етапи і епохи, має своїх героїв. Хто вони такі?

Це люди, які проявляють вищу форму мужності, створюють, відкривають, підкорюють, ведуть за собою, і стають ідеалом чи еталоном, прикладом до наслідування. Імена цих героїв тисячоліттями промовляють наступні покоління із глибокою повагою і пошаною. Імена цих героїв не стирають ні час, ні катаклізми. Бо навіть штучно знищуючись ворогами, вони однаково проявляються,  неначе написані прозорими чорнилами – потрібно лише поштовх.  Після їх вчинків змінюються люди, країни, світ і всесвіт.

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! Ось та сила, яка вже зараз стала синонімом героїзму, мужності, самопожертви. Їх міць становлять лицарі з лицарів, вільні козаки з дідів-прадідів,  прапороносці незалежної держави України.

Дорогі браття-воїни! Ветерани!

Мої найшанобливіші слова сьогодні до вас. Бо, народжені матерями для миру, ви – воюєте. Бо, народжені для щастя – ви зрікаєтесь його і йдете боронити Батьківщину. Бо кохаючи, ви йдете збройно захищати свою любов. 

Сьогодні при зустрічі з вояками у пікселі – ми почуваємося захищеними і убезпеченими від московіцького зла. Наша повага до вас – безкінечна. Нас проймає надзвичайна гордість за Верхового Головнокомандувача Збройних сил України Президента України Зеленського Володимира Олександровича, який звихрив увесь світ стати на бік нашої держави у праведній боротьбі з ворогом. Ми безмірно поважаємо Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Ось ця неподільна звитяга складає таку потужну, сучасну, неймовірну силу, що увесь світ вже знає, що таке українська міць. І не даремно сьогодні, перефразовуючи слова із відомої пісні, ми говоримо: «БУДЕ ТОБІ, ВРАЖЕ, ЯК ЗАЛУЖНИЙ СКАЖЕ».

У цей день, щодня, завжди ми схиляємо голови у скорботі за полеглими на полі бою землякам, усім, хто віддав життя за Україну! Ми вклоняємося матерями, які народили героїв - надію і опору Батьківщині! Ми в боргу перед кожним, хто віддав своє дорогоцінне життя, щоб жили ми.

Шановні герої- захисники!

Я вітаю вас зі святом – Днем збройних сил України. Я вітаю, що ви належите до тієї неймовірної когорти, яка зветься українською армією – нині українському воїну вклоняються і віддають честь усі прогресивні сили планети.

Бажаю вам невтомності у захисті нашої держави! Я бажаю вам кріпкої броні на жилетах та міцного родинного оберегу. І найбільше наше бажання – мир, перемога і повернення вас, української раті, живими і неушкодженими до родинного вогнища, де вас чекають. 

Слава Україні!

Слава незламним Збройним силам України!

Слава і честь українському воїнству!

Кодимський міський голова, Сергій Лупашко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних