Прозорість та підзвітність 

Дата: 08.12.2023 10:14
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

За ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКО відбулась робоча зустріч з Куяльницьким сільським головою СЕРГІЄМ ПАЛАМАРЧУКОМ та начальником відділу ЖКГ Куяльницької сільської Ради СТОРЧЕВОЮ ЛЮДМИЛОЮ.

Під час зустрічі було акцентовано увагу на прозорості у підготовці, обговоренні та прийнятті рішень щодо використання бюджету громади.

Під час опрацювання низки питань особливу увагу було приділено аспекту використання коштів, адже першочергова задача в наш час залишається допомога Збройним Силам України та забезпечення обороноздатності держави.

Очільник району розуміє всю відповідальність та важливість здійснення контролю за належним використанням коштів, що виділяються з обласного та місцевих бюджетів, тому на постійній основі проводить робочі зустрічі з головами громад Подільського району задля того, щоб всі витрати були повністю прозорі та виважені.

Куяльницький сільський голова СЕРГІЙ ПАЛАМАРЧУК доповів, що громада регулярно допомагає Збройним Силам України. Нещодавно колективом Куяльницької громади було передано нашим захисникам два автомобіля Багі.

Також обговорювалось питання, яке було винесено на засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» щодо реконструкції стадіону за адресою вул. Соборна, 283, м.Подільськ Подільського району Одеської області. Сергій Паламарчук зазначив, що всі роботи по реконструкції стадіону Куяльницькою сільською радою наразі призупинено та на період дії правового режиму воєнного стану не планується проведення робіт по стадіону.

За підсумками зустрічі, очільник Подільської РВА зазначив, що по всім проведеним сумнівним витратам Державна аудиторська служба України і правоохоронні органи будуть відповідно реагувати та перевіряти інформацію щодо використання коштів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних