На Кодимщині відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2023 11:45
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

7 грудня в Україні відзначили День місцевого самоврядування.  

Відзначили свято й на Кодимщині. У сесійній залі цього дня зібралися керівництво та працівники міської ради, депутати районного та місцевого рівнів, члени виконавчого комітету, ветерани праці та працівники культури, які вітали присутніх українською піснею.

Кожного разу усі заходи ми розпочинаємо хвилиною мовчання і спільним виконанням Гімну України. У цій традиції – найвищий прояв поваги до українських воїнів, які жертовно, до останнього подиху боронили нашу країну, повага до державних символів України.

Запрошений до слова очільник Кодимської територіальної громади Сергій Лупашко сказав, зокрема таке:

  • Я сьогодні пишаюся тим, що працюю у міській раді. Що мене на чесних виборах обрали головою Кодимської громади. Ми разом з вами, у такому складі, в Органах місцевого самоврядування вже 3 роки, і я вважаю, що нині ми складаємо сильну команду. Поважаю кожного з вас, кожного підтримую, навіть якщо у нас різні погляди. І при цьому вимагаю одного: чесно працювати, бути відкритим і уважним до людей, які звертаються до нас. Робіть те, до чого ви покликані. Робіть добре, незалежно від того, хто при владі і які виклики перед нами. Сердечно вітаю вас з Днем місцевого самоврядування! Щиро бажаю нам єдності. Бо єдність – це також дар Божий. Відомо, що один у полі не воїн. Тому якщо гуртом робимо справу – лише тоді буде гарний результат. Бажаю усім буди щасливими – у сім’ї, коханні, на роботі. Зичу довгих років життя, віри, надії, любові і, звичайно, перемоги. Задля неї ми зараз живемо і працюємо. Зі святом, дорогі мої колеги! Слава Україні!

За сумлінне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у забезпечення взаємодії та ефективної співпраці з органами місцевого самоврядування цінним подарунком – іменним годинником начальника Одеської обласної державної адміністрації нагороджено депутата Кодимської міської ради, заступника директора Департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА Оксану Миколаївну Рокунець-Сорочан. Подарунок нашій землячці вручив Олег Кіпер.

За активну громадську позицію, високий професіоналізм, вагомі трудові здобутки, значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну благодійну діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Грамотами Кодимського міського голови  нагороджено:

БУРМІСТР Людмилу Іллівну, депутата Кодимської міської ради, директора комунального закладу «Кодимський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко»

НЕДБАСА Бориса Івановича, депутата Кодимської міської ради, медичного працівника сімейної медицини

РОМАНЕНКА Віталія Федоровича, депутата Кодимської міської ради, фізичну особу-підприємця

АДАХОВСЬКУ Людмилу Миколаївну, старосту Писарівського старостинського округу

ХІЛОБОКА Руслана Володимировича, старосту Лабушненського старостинського округ.

З нагоди свята відзнаки міського голови отримали ще 13 працівників органів місцевого самоврядування Кодимщини. Подарунки з нагоди Дня місцевого самоврядування одержали запрошеним на свято ветерани:

Кучеренко Таїсія Іванівна

Тростянецький Іван Іларіонович

Софіч Микола Семенович

Огінський Святослав Вікторович

Богачук Михайло Семенович.

 

Служимо народу України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних