Староста у селі. Головний комунікатор між владою і громадою

Дата: 15.12.2023 09:09
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Завершується ще один складний рік для України, і Кодимської громади зокрема. Попри війну, міська рада продовжує працювати на благо громади і її мешканців. При цьому надійним комунікатором між владою і громадою на селі є староста, який представляє інтереси його мешканців; знає проблеми населеного пункту, прикладає зусиль для їх вирішення. Окрім цих завдань, ми усіма силами і ресурсами працюємо на перемогу, донатимо, волонтеримо, віднаходимо нові ресурси для допомоги. І це – найголовніше завдання органів місцевого самоврядування.

Що зроблено особисто кожним старостою-посадовцем за час його перебування на посаді? Які проблеми і питання вирішено у селі? Яка увага приділялася благоустрою територій? Які особисті ініціативи втілені у життя? Що у планах на наступний рік і бачення щодо їх вирішення? Чи була співпраця із населенням? Допомога Збройним силам України?

14 грудня, на розширеній нараді, ці та інші завдання поставив перед старостами міський голова Сергій Лупашко і найближчим часом чекає розгорнутого аналізу праці кожного посадовця. На його думку, такі складові їх роботи дозволять глибоко і вдумливо дати оцінку дій кожного, під іншим кутом, об’єктивно побачити проблематику населених пунктів громади, обміркувати і розробити стратегію подальших дій.

Ще одне актуальне питання - повноваження і заходи органів місцевого самоврядування, необхідні для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, передбачені Законом України «Про правовий режим воєнного стану»; співпраця із територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. В обговоренні взяв участь запрошений на нараду начальник 3 відділу Подільського РТЦК та СП Юрій Самойленко.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних