Кодимська громада має тепер Соціальний паспорт

Дата: 21.12.2023 08:52
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», в межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» за фінансування Агентства ООН у справах біженців, виготовили соціальний паспорт Кодимської громади.

19 грудня представники фонду зустрілися із міським головою Сергієм Лупашко підсумувати співпрацю, привітати із створенням цього іміджевого документу Кодимської територіальної громади. Вони зазначили, що спеціалісти міської ради, зокрема – відділу соціального захисту населення, залучені до роботи, справилися із поставленим завданням по збору інформації на відмінно.  За це отримали бонус у вигляді п’яти робочих місць посадовця – оргтехніку (комп’ютери і принтери). Очільник громади зазначив, що приділяє велику увагу партнерству із міжнародними організаціями, налаштований його поглиблювати, і подякував за допомогу нашій громаді.

Один примірник соціального паспорту був вручений першому заступнику міського голови Олегу Чернійчуку та начальнику відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я Світлані Покиньбороді. Ще 10 виготовлених примірників цього документу буде використовуватися для подальшої роботи і розвитку соціальної сфери громади.

Тепер співпраця із міжнародними організаціями стає ще доступнішою, оскільки мати соціальний паспорт – основна вимога співробітництва з ними. Ще один потужний інструмент співпраці із донорами – Рада ВПО. Вона вже створена і працює, інтегруючи внутрішньо переміщених осіб у громаду.

Довідково.

Соціальний паспорт – це документ, який містить актуальну інформацію про ресурси, соціальні особливості громади, адміністративно-територіальний устрій, демографічний стан, рівень зайнятості або безробіття, інфраструктуру, житлово-комунальне господарство, громадські й релігійні організації, місцеве самоврядування, бюджет та ризики, що постають перед жителями громади.  

Ознайомитися із документом можна на сайті Кодимської громади за посиланням: Соціальний паспорт Кодимської територіальної громади | Кодимська міська рада (kodyma-mr.gov.ua)

Координатор проєкту заступник міського голови із соціальних та гуманітарних питань Антоніна Москалюк.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних