Початок року: підсумовуємо і плануємо. Олег Чернійчук провів апаратну нараду

Дата: 08.01.2024 13:45
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Перший заступник міського голови Олег Чернійчук провів апаратну нараду з керівним складом міської ради.

Беручись до роботи, варто пригадати, проаналізувати процеси, які відбувалися у минулому році, зробити роботу над помилками. Для прозорості діяльності кожного структурного підрозділу міськради, її комунальних установ і закладів, старост їм потрібно прозвітувати перед членами виконавчого комітету і депутатами. Таке завдання поставив перший заступник перед керівниками і чекає змістовних звітів на найближчі засідання.

Розпочався новий 2024 рік з планування найважливіших справ.

Цими вихідними додала роботи комунальному підприємству погода. Справдилися прогнози Гідрометцентру щодо насування негоди на Україну. Незважаючи на незначні снігові опади, техніка КП «Комунсервіс» вийшла на дороги, автопарк підприємства готовий до ускладнень.

Принагідно обговорили готовність Пунктів Незламності до роботи під час можливих надзвичайних ситуації, коли мешканці залишаються без електрики, світла, тепла, інтернету. Тому потрібно перевірити наявність палива, справність генераторів, продуктів харчування, води, умови перебування людей у цих місцях.

На нараді йшлося про необхідність безумовного дотримання правил безпеки за сигналу «повітряна тривога», зокрема - у закладах дошкільної і загальної середньої освіти про це потрібно пам’ятати постійно. Це вимоги воєнного часу, це безпека дітей і усіх мешканців держави. Додатково перевірити стан укриттів – обов’язок кожного відповідального за безпеку у всіх установах, підприємствах, організаціях громади.

Про охорону закладів освіти, наповнення бюджету, планування засідань виконкому і сесії та прийняття обґрунтованих управлінських рішень, відзначення Дня Соборності, дотримання трудової дисципліни тощо – це та багато іншого обговорили на поточній нараді посадовці міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних