Ще раз про обмеження та попередження

Дата: 08.01.2024 14:21
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

На нараді, яку 8 січня провів перший заступник міського голови Олег Чернійчук, керівники силових структур інформують: святкові дні пройшли без пригод і резонансних подій; кожний підрозділ виконував покладені на нього завдання.

Працівники поліції продовжують працювати в посиленому режимі, здійснюючи заходи по запобіганню злочинам і правопорушенням, забезпечення публічної безпеки та порядку, зокрема - дотриманню мешканцями громади комендантської години.  

Нагадаємо:

У ПЕРІОД ДІЇ КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ З 00.00 ВЕЧОРА ДО 05.00 РАНКУ ЗАБОРОНЕНО ПЕРЕБУВАННЯ НА ВУЛИЦЯХ ТА В ІНШИХ ГРОМАДСЬКИХ МІСЦЯХ БЕЗ СПЕЦІАЛЬНО ВИДАНИХ ПЕРЕПУСТОК. ВИНЯТОК – ПЕРЕМІЩЕННЯ ДО УКРИТТЯ ЧИ ЗАХИСНОЇ СПОРУДИ ПІД ЧАС СИГНАЛУ ТРИВОГИ.

Прикордонники знову затримали ухилянтів, які прагнули втекти за кордон. Усіх затриманих буде притягнуто до відповідальності.

Наразі усі переймаються значним погіршенням погодних умов, які ще сьогодні до ночі можуть принести неприємні сюрпризи. Сніг, вітер, ожеледиця посилюються. Силові структури готові до двобою з природою; техніка напоготові, пальним забезпечені, протиожеледні суміші у наявності.

ОДНАК, ПЕРЕКОНЛИВО ЗАКЛИКАЄМО ГРОМАДЯН ЗАЛИШАТИСЯ ЦИМИ ДНЯМИ ВДОМА: НЕ ПЛАНУЙТЕ ДАЛЬНІ ПОЇЗДКИ НА ЦЕЙ ЧАС; БУДЬТЕ СВІДОМИМИ, ПОДБАЙТЕ ПРО РІДНИХ І БЛИЗЬКИХ ТА ЗАЛИШАЙТЕСЯ У БЕЗПЕЦІ.

Олег Чернійчук закликав усі служби і структури бути на постійному зв’язку, оперативно обмінюватися інформацією і реагувати на виклики. Усі питання в умовах воєнного стану, наголосив посадовець, ми маємо вирішувати без гальмувань.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних