Староста на селі. Він може все

Дата: 31.01.2024 08:37
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

30 січня міський голова провів нараду із старостами населених пунктів Кодимської громади.

Перше, що повідомив Сергій Лупашко – це про намір відвідати усі населені пункти, здійснивши таким чином виїзний прийом громадян. Що сьогодні турбує мешканців Кодимщини, які нагальні питання потрібно вирішити за сприяння міського голови? – про це буде предметна розмова на місцях.

Уряд чекає від органів місцевого самоврядування ще більшого сприяння мобілізаційній роботі. Як надалі відбуватиметься співпраця РТЦК та СП і ОМС – обговорили спільно, висловивши свої бачення і пропозиції. Розуміння того, що тут потрібна міцна взаємодія є у кожного посадовця.

Про щомісячне забезпечення бензином авто старост, які використовують транспорт  для виконання своїх посадових обов’язків; зимове утримання доріг; матеріально-технічне забезпечення старостатів та багато іншого оговорили на нараді у міського голови.

Чим сьогодні живе кожний українець? Думками про переможне завершення війни. Та не лише роздумами, а й активною допомогою Збройним силам України.

Тому кожний староста розповів, що зроблено для ЗСУ на ввірених їм територіях вже в цьому році. Одразу зазначимо, що пасивних до того, що відбувається в Україні немає. Кожне село, кожний його мешканець донатить, плете маскувальні сітки, виготовляє окопні свічки, організовує чи бере участь у доброчинних ярмарках, благодійних культурних заходах. Це люди різного віку – від вихованця дитячого садочку  і школяра до пенсіонера. На зібрані гривні саме мешканцями сіл вже придбано численні авто для фронту, зарядні станції, рації, Starlink, безпілотники, тепловізори; передано «на нуль» від теплих дитячих листівок до теплих індивідуальних грілок і ліків. Потрібно зазначити, що майже у кожному селі налагоджено спільну мову між усіма ланками, і сьогодні працюють єдиною потужною  командою посадовці, мешканці громади, аграрії, одноосібники, працівники культури і освіти, діти і літні люди. Самі ж старости, як працівники міської ради, беруть участь у всіх благодійних зборах органу місцевого самоврядування.

Це далеко не повний перелік зробленого. Та ми повинні знати, що кожна наша українська гривня  потрапляє прямісінько у скриньку перемоги України над ворогом-терористом росією.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних