Робочий візит очільника району в Кодимську громаду

Дата: 01.02.2024 17:30
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

1 лютого Кодимщину відвідав начальник Подільської районної (військової) адміністрації Михайло Лазаренко та провів виїзний прийом у приміщенні Кодимської міської ради.

На особистий прийом до очільника району звертались мешканці Кодимської громади зокрема з такими питаннями: благоустрій міста; допомога ветеранам та людям з обмеженими можливостями; земельні та природоохоронні; робота автотранспортних служб тощо.

Михайло Лазаренко провів робочу зустріч із міським головою Сергієм Лупашко, та розширену нараду із керівним складом, депутатським корпусом, керівниками структурних підрозділів міської ради, і комунальних підприємств.

Предметна розмова торкалася мобілізації, направлення усіх зусиль на допомогу Збройним силам України; безпекових питань, зокрема, готовності й оснащення укриттів; зимового утримання доріг; харчування дітей; допомоги ВПО і кризовим сім’ям; дотримання вимог комендантської години та роботи у весняно-польовий період тощо. Особлива увага була приділена прозорості та підзвітності проведення тендерних процедур та функціонування освітніх закладів у 2023-2024 році. Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Подільської районної державної адміністрації Наталія Добрянська, наголосила про необхідність проведення оптимізації закладів освіти та створення оптимальної шкільної мережі. Посадовиця акцентувала увагу на законності прийняття рішення про створення єдиного ліцею в громаді відповідно до вимог законодавства та наявної кількості учнів.

Що стосується Кодимської територіальної громади у позитивному ключі голова райдержадміністрації зазначив стан роботи місцевої влади, оскільки є позитивні зміни в самій громаді та роботі Кодимської міської ради.

Разом з тим, є певні зауваження щодо функціонування закладів освіти, оскільки виконуючий обов’язки начальника Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби Олександр Река зауважив, що під час перевірки було надано рекомендації щодо покращення санітарного стану приміщення харчоблоків та протиепідемічного режиму.

Від себе очільник громади Сергій Лупашко надав роз’яснення стосовно тих питань, які були озвучені посадовцями на нараді. І наголосив, що місцева влада буде вирішувати проблеми громади, але насамперед зараз увага приділятиметься допомозі фронту.

Та попри складні часи, Кодимщина загалом, живе, розвивається і спрямовує усі зусилля на наближення перемоги та сталий розвиток громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних