Очільник громади Сергій Лупашко відвідав міський Будинок культури ім. Шевченка

Дата: 27.02.2024 09:36
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

У міському Будинку культури ім. Шевченка є численні раритетні речі, які ретельно оберігаються і є надійними свідками величі і слави талантів Кодимщини. Безперечний той факт, що обдарування та імена наших митців відомі далеко за межами громади. Їх таланти викликають ностальгію й у тих, хто проживає поза межами України вже тривалий час.

Та нині нового життя потребують  чи не усі аспекти культурної галузі. І сьогодні особливою гордістю очільника громади Сергія Лупашка є зроблене за останній час.

  • Коли я приступив до роботи в статусі  міського голови, найперше моє прагнення було забезпечити водою мешканців міста. Це ми вже зробили. Друге – відремонтувати сцену будинку культури. Концерт, на який я був запрошений напередодні, приємно вразив цвітом талантів. Разом з тим показав прогалини – театральні підмостки не відповідали побаченому високому рівню наших артистів. Особливо було сумно дивитися на виступи дітей. Так виникла ідея реставрувати сцену, яка б лише підсилювала здібності культармійців, а не принижувала їх.

Підмостя сяють. І вже впевненіше на ній почувають  себе артисти на високих підборах. Щоб зрушення були ще більш помітними, для сцени закупили новітню апаратуру, яка на рівні оснащення у великих містах. Нарешті у «сценічну мову» вдихнули нове життя.

Облаштована усередині приміщення й туалетна кімната. Тепер артистам, особливо малечі, не потрібно взимку бігти на вулицю (а вони полюбляють при цьому не вдягатися у теплі речі). Все необхідне є у будівлі.

З насолодою дивиться міський голова на результат. І, як завжди, радіє: крок за кроком, поступово у громаді прибуває, а не руйнується і приходить у занепад.

Все зроблене вдихнуло нове життя у культурні процеси, які відбуваються у нашій громаді.

Нехай таланти Кодимщини й надалі підкоряють неосяжні простори світу, несучи із собою українську культуру і український прапор!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних