Створити або підтримати петицію тепер просто!

Дата: 04.03.2024 11:14
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Раді вам повідомити, що на офіційному сайті Кодимської міської ради систему електронних петицій підключено до інтегрованої системи електронної ідентифікації id.gov.ua, яка дозволяє громадянину авторизуватись та створити електронну петицію чи підтримати діючу.

Якщо ваша електронна петиція здобуде підтримку та набере «не менше ніж 100 підписів» (ЗУ Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/577-19#Text), Кодимська міська рада, у разі визнання доцільності її пропозицій, розгляне та прийме відповідне рішення. Електронна петиція, яка в установлений строк не набере необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів розглядається як звернення громадян.

Авторизація в системі електронних петицій Кодимської міської ради здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису АЦСК Пиватбанку через мобільний додаток «Приват24».

Відеопрезентація процесу авторизації: https://youtu.be/KyLmhoWVGfM

Можливість подати електронну петицію – це ваше право, але водночас, будь ласка, пам’ятайте про громадянську самосвідомість та відповідальність. Це інструмент електронної демократії, який дозволяє громадянам офіційно співпрацювати із органом місцевого самоврядування.

Електронна петиція не може містити заклики до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганду війни, насильства, жорстокості, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, заклики до вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.

З повагою

Начальник відділу цифрового

розвитку та цифровізації

Кодимської міської ради

Микола ПІДЛІСНИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних