Міський голова Сергій Лупашко провів чергову нараду із силовиками

Дата: 04.03.2024 14:05
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Які проблемні питання вони озвучують?

Поліція наголошує на суворому дотриманні вимог Комендантської години: В Одеській області вона встановлена з 00.00 до 05.00.

Наступне. Не допомагайте шахраям власноруч спустошувати ваші гаманці! Найпоширеніші схеми аферистів: продаж дешевих товарів «з рук в руки», грошова реформа, ваш родич у біді, дзвінки від представників банку, соціальні виплати під час війни, виграш призів тощо. Не беріть слухавки від невідомих абонентів, не спілкуйтеся. Вони майстерно можуть вас переконати у будь-чому. Це – аферисти!

Місцевий «бренд». У будинки, залишені без нагляду, навідуються небажані гості. Тому якщо на тривалий час вам потрібно виїхати, просіть допомогу у надійних сусідів, друзів, родичів. Інакше ви ризикуєте через деякий час залишитися без майна.

7 ухилянтів затримали прикордонники. Через інтернет-ресурси особи призивного віку заключають нібито надійні домовленості на його перетин. Це також шахрайські схеми - тут порушників чекає надійний закритий кордон.

Тенденція з викликами на неконтрольоване поширення вогню зростає. Навесні громадяни палять сухі рослинні залишки,  а коли вже не в змозі зупинити катастрофу, дзвонять «101». Рятувальники завжди напоготові! Але якщо ми самі є порушниками і каталізаторами протизаконних дій, потрібно пам’ятати про наслідки. Це – забруднена екологія, знищення живого світу і навіть власного життя!

Загалом, у громаді мирно, без резонансних подій.

Міський голова націлює усіх на постійну допомогу Збройним силам України: зупинятися не можна, інакше ворог й далі нищитиме українських мирно сплячих дітей і забиратиме дорогоцінне життя у кожного, хто стоїть на захисті держави, у тих, хто у тилу працює на перемогу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних