Кадрові зміни в освітянській галузі

Дата: 14.03.2024 13:40
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

У Кодимській міській раді відбулися кадрові зміни. Про це сьогодні на нараді з керівниками освітніх закладів інформував міський голова Сергій Лупашко.

Отже, на посаду начальника відділу освіти призначено Ревенка Сергія Миколайовича, який до нині очолював Грабівський ліцей. Мельник Наталя Ігорівна стає на чолі Центру дитячої та юнацької творчості.

Колишній керівник ЦДЮТ Єфімова Ганна Геннадіївна залишається у Центрі методистом. Про цю заслужену людину потрібно сказати окремо. Дивлячись на емоції колег, слухаючи їх слова, абсолютно переконані - вони щирі. Можливо, не всі, наприклад, знають такий факт біографії Ганни Геннадіївни, та вона була викладачем історії. Колеги згадують, що ті її уроки були, накшталт, сучасних – захопливі, цікаві, інформативні, присаджували на місця навіть бешкетників. Далі - багато років очолювала Центр, насправді створюючи його крок за кроком. Виховала численні покоління, дала старт у життя, передала безцінний досвід і свої знання тим, хто сьогодні працює в освітянській галузі громади, і зігріла теплом тисячі дитячих сердець.

Очільник громади, керівництво і працівники міської ради, колеги, друзі бажають Ганні Геннадіївні Єфімовій ще багато-багато років плідного життя у команді однодумців, міцного здоров’я і радості від життя, яке обов’язково яскравитиметься за віддане у всесвіт добро.

А від новопризначених посадовців міський голова Сергій Лупашко чекає фахового підходу до справи, нових ідей і відданості обраній професії.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних