Міський голова Сергій Лупашко привітав працівників житлово-комунального господарства громади з прийдешнім професійним святом

Дата: 15.03.2024 15:59
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

З цієї нагоди у адміністративному приміщенні зібралися усі працівники КП «Кодимакомунсервіс». Очільник громади у вітальному слові сказав, зокрема, таке:

- Мені легко і дуже приємно знаходитися тут, серед вас. Я людина праці і тому добре розумію вас і потреби підприємства. Тому я душею завжди з вами. Надзвичайно поважаю вашу щоденну, кропітку, цілодобову працю. Дякую посадовцям, які допомагали мені «піднімати» це підприємство (за мою діяльність це вже п’яте таке господарство). Назву прізвища моїх надійних помічників: заступник міського голови Руслан Онуфрієнко, начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та капітального будівництва Людмила Шепеля та директор КП «Кодимакомунсервіс» Анатолій Ревенко. Сердечно вітаю ваш дружній колектив, і хочу, щоб він не лише зберігся, а й далі розвивався, поповнювався новими кадрами. Тому що у всіх нас є великі плани на майбутнє. Давайте тільки дочекаємося перемоги. Задля неї будемо плідно працювати. Я зі свого боку буду й далі робити все від мене залежне, аби вам працювалося легше,

комфортніше; щоб наші громадяни отримували усі необхідні житлово-комунальні послуги. Зі святом, дорогі мої друзі!

Привітали з професійним святом колектив господарства перший заступник міського голови Олег Чернійчук, Руслан Онуфрієнко, Людмила Шепеля і Анатолій Ревенко.

Отже. За останні роки, 2023 - був найуспішнішим як для громади в цілому, так і для КП «Кодимакомунсервіс». Ми повернули у власність громади велику територію, швидкими темпами оновили її; закупили численну техніку, яка також переїхала і оселилася у нових боксах; збільшили кількість працівників-професіоналів. Сьогодні підприємство 24/7 готове до роботи, прийняття термінових рішень, здійснення швидких виїздів.

Потрібно зазначити, що поки КП набирало обертів, власним транспортом і технікою безкоштовно два роки допомагали й міський голова, й нинішній директор. Зараз все кардинально змінилося і підприємство стало самодостатнім і міцним.

Наостанок заходу, за наполегливу працю, значний особистий внесок у розвиток житлово-комунального підприємства, оперативне, своєчасне виконання поставлених завдань та з нагоди свята, міський голова Сергій Лупашко нагородив Грамотами і Подяками численних працівників КП «Кодимакомунсервіс».

Зі святом, шановні трударі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних