Кодимська громада бере участь у проєкті «Довіра через партисипацію: інформування та підвищення спроможності громад»

Дата: 20.03.2024 10:50
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

19 березня міський голова Сергій Лупашко зустрівся із Мар’яною Куземською – старша експертка з  питань місцевого розвитку і партисипації та  Уляною Джурляк – архітекторка, консультантка з питань місцевого розвитку та підвищення спроможності громад.

Міська рада, спільно з експертками та  в рамках проєкту «Довіра через партисипацію: інформування та підвищення спроможності громад», розпочинає роботу над підготовкою Програми стимулювання зайнятості та конкурентоспроможності малого і середнього підприємництва в Кодимській міській територіальній громаді на 2024-2028 роки.

На зустрічі обговорили основні цілі та напрямки роботи та  запланували залучення громадськості  до обговорення проєкту Програми.

Довідково. За результатами конкурсного відбору наша громада увійшла до десяти громад із усієї України для участі в проєкті «Довіра через партисипацію: інформування та підвищення спроможності громад». В рамках проєкту міським головою підписаний меморандум про співпрацю з громадською організацією «Центр дослідження суспільства» (Cedos).

ПАРТИСИПАЦІЯ

(лат. participatio – участь, англ. participation – причетність) – термін, що позначає культуру участі або спів-участі людей, використовується в різних сферах.

Груповий проєкт, побудований на засадах партисипації, означає, що учасник займає не пасивну позицію спостерігача і споживача того, що підготували координатори, а активну позицію творця, інвестора у зміст проєкту або навіть проактивну позицію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних