Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення регуляторного акту – проєкту рішення Кодимської міської ради Подільського району Одеської області «Про встановлення ставок орендної плати за землю на території Кодимської міської територіальної громади П

Дата: 26.04.2024 14:07
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержань зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Кодимської міської ради Подільського району Одеської області «Про встановлення ставок орендної плати за землю на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області».

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акту є відділ з питань регулювання земельних відносин, розвитку агропромислового комплексу та

охорони навколишнього середовища Кодимської міської ради.

Метою прийняття цього регуляторного акту є встановлення ставок орендної плати за землю на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області, які будуть діяти на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області з 2025 року.

Дія цього регуляторного акту поширюватиметься на Кодимську міську територіальну громаду Подільського району Одеської області.

Проєкт рішення Кодимської міської ради «Про встановлення ставок орендної плати за землю на території Кодимської міської територіальної громади Подільського району Одеської області» оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Кодимської міської ради – https://kodyma-mr.gov.ua/ (розділ: «Регуляторна політика», підрозділ: проєкти регуляторних актів – 2024 рік).

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту відповідного рішення Кодимської міської ради становить один місяць з дня його оприлюднення. Пропозиції та зауваження до проєкту відповідного рішення Кодимської міської ради приймаються:

-поштою на адресу: 66000, Одеська обл., Подільський район, м.Кодима, пл. Перемоги, 1-1;

-на електронну адресу: city_council@kodyma-mr.gov.ua;

- за телефонами (04867) 2-64-30 (зі стаціонарного телефону).

Зауваження та пропозиції приймаються до 28 травня 2024 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).

Відділ економічного розвитку та інвестицій міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних