Продовження партнерських стосунків. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» провів тренінг із представниками громад України

Дата: 04.06.2024 10:15
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

30-31 травня секретар міської ради Людмила Заболотна та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Оксана Євтушенко взяли участь у тренінгу «Практика застосування Закону України «Про адміністративну процедуру»: виклики для органів місцевого самоврядування, пошуки шляхів їх вирішення», організованого експертами та фахівцями Проєкту USAID «Говерла».

Довідково. Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») сприяє Уряду України у впровадженні реформи децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» також допомагає Уряду України більш чітко визначити та розмежувати повноваження між органами влади різних рівнів.

Такий формат зустрічей – це продовження тісної співпраці та партнерських відносин, які склалися у Кодимської громади з міжнародними донорами.

Ухвалення Закону України «Про адміністративну процедуру» запроваджує загальну адміністративну процедуру, яка заповнить суттєві прогалини в українському законодавстві та сприятиме впорядкуванню різних процедур і правил взаємодії між органами влади та громадянами/ бізнесом. Сам Закон стає головним дороговказом у підходах до вирішення будь-яких адміністративних справ.

Ефективне впровадження та належне застосуванні Закону України на практиці; предмет регулювання та сфера дії Закону – ці та інші численні питання були розглянуті протягом дводенного тренінгу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних