Вчимося ефективним методам та інструментам комунікації у громаді

Дата: 10.06.2024 16:33
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

10 червня у приміщенні СОУП відбувся третій з чотирьох тренінгів Школи Молодіжних Рад, проведений в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада» і присвячений темі «Комунікація між місцевою владою та громадою».

Сьогодні комунікативним навичкам вчаться усі сторони суспільного діалогу, зокрема, не лише молодь, а й влада. Сучасні реалії нас навчають тому, що потрібно здійснювати стрімкі і чіткі кроки. А це перевага молодих людей, які швидко думають, навчаються, оперативно приймають рішення, і потребують цілеспрямованості та конкретних результатів. Так чи інакше, і влада, і громада мають бути взаємно почутими, щоб створити синергію і міцне партнерство для тривалих двосторонніх відносин.

Відкрив зустріч міський голова Сергій Лупашко:

- Я люблю спілкуватися у тому колі молоді, які прагнуть розвиватися і щось робити: для себе, сім’ї, села чи міста, для України. Якщо у вас є саме ці наміри, то перед вами людина, яка зі щирим серцем допоможе набути практичний досвід. У колишньому ділова людина – я дав успішний старт у життя багатьом сучасним бізнесменам, а також спортсменам (у молодості я приділяв велику увагу фізичному розвитку і займався боксом). Я готовий і вам, сучасній молоді, передати свій життєвий досвід, такий, якому не навчать у школі чи вдома. Що потрібно для цього? – бажання і напружена праця. Моє непорушне переконання – ми маємо залишатися і працювати в нашій державі. Хоча б спинити на Батьківщині наступні покоління. Тому усі наші зусилля – і зараз, і у повоєнній Україні, повинні бути спрямовані на розбудову, і ні в якому разі не на руйнацію.

На жаль, серед присутніх, тих, хто має намір у подальшому залишитися в Україні, виявилося не так багато молодих людей. Зусиль потрібно неймовірно багато, щоб змінити таку статистику на протилежну. Це розуміються сьогодні усі українці – уряд, посадовці, місцеве самоврядування, молодь, представники громадських організацій, бізнес та інші.

В процесі проведеного тренінгу його учасники вчилися ефективним методам та інструментам комунікації у громаді, що сприяє підвищенню відкритості та залученості громадськості до управління і розвитку місцевих ініціатив.

Довідково.

Тренінги відбуваються в рамках реалізації проєкту «Активна молодь – сильна громада», що здійснюється Громадською організацією «Центр політичних студій», та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних