Інформаційні фейкові атаки на міську раду не припиняються.

Дата: 07.12.2018 12:52
Кількість переглядів: 709

Фото без описуНевідома особа продовжує подавати фальшиві оголошення в одеські ЗМІ про виявлення та взяття на облік Кодимської міської ради безхазяйного нерухомого майна. Раніше таке повідомлення було опубліковане в газеті «Чорноморські новини».  6 грудня 2018 р. в газеті «Вечірня Одеса» з’явилась подібна публікація.

Шахрай, створивши окрему електронну адресу koduma_misto@ukr.net (електронна адреса для листування з Кодимською міською радою зовсім інша та зазначена на офіційному сайті), спілкується з редакціями, самовільно присвоївши владні повноваження і посаду керівника міської ради, від імені міського голови Склярука В.О. проплачує рахунки за подані оголошення через термінал ПриватБанку, вказуючи при цьому Кодимську міську раду як платника. Звертаємо увагу, що Кодимська міська рада обслуговується лише УДКСУ в Кодимському районі і не здійснює виплати через термінали!

Слід зазначити, що подані фальшиві повідомлення не відповідають шаблону та змісту, який зазвичай використовується при подачі подібних оголошень та подані неналежним чином. Також, співпрацюючи з редакціями, Кодимська міська рада укладає угоду. Дані оголошення були опубліковані без угоди, як підтвердили нам в редакціях.

Такі дії є протиправними, провокаційними та свідомо направлені на дискредитацію іміджу Кодимської міської ради та підрив авторитету міського голови.

Газета «Чорноморські новини» уже опублікували спростування недостовірної інформації. Подаємо копію.

Щераз хочемо наголосити,офіційна інформація щодо діяльності Кодимської міської ради піблікується виключно на офіційному сайті міської ради чи на сторінці міської ради в соцмережі Facebook. Будь-яку іншу інформацію стосовно роботи міської роботи, яка цікавить мешканців, та відповісти на запитання можуть лише спеціалісти Кодимської міської ради або міський голова особисто, але ні в якому разі невідомі особи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних