Фейки активізувались.

Дата: 06.12.2018 15:01
Кількість переглядів: 714

Фото без описуКодимська міська рада вже давно зайняла позицію не реагувати на провокативну, викривлену та брудну інформацію, розміщену в соцмережах, яка публікується з фейкових сторінок та паплюжить репутацію міського голови та апарату міської ради. Адже вона не відповідає дійсності.

Однак, остання публікація в соцмережі Facebook, щодо надрукованого повідомлення в газеті «Чорноморські новини» про нібито виявлення та взяття на облік Кодимської міської ради безхазяйного майна, переходить усілякі межі.

Кодимська міська рада офіційно повідомляє - подана інформація не відповідає дійсності. Дані об’єкти не проходили процедуру взяття на облік безхазяйного майна. Більш того міська рада ніколи не співпрацювала з газетою «Чорноморські новини» та не має жодного відношення до опублікованого оголошення.

Виявляється, просто інформаційного бруду щодо міського голови та діяльності Кодимської міської ради так званим фейкам виявилось мало і вони пішли далі. Цинічно використавши ім’я міського голови невідомі (поки що) особи розмістили оголошення в газеті від імені міської ради.

Кодимська міська рада звернулась до редакції газети «Чорноморські новини» з офіційним листом з роз’ясненням ситуації, отримала пояснення з приводу даного інциденту та інформацію щодо фейкової особи, що здійснила цю брудну провокацію. Тож у найближчому випуску газети буде опубліковано спростування неправдивої інформації, що була подана в №100 (22010) за 29.11.2018 р. газети «Чорноморські новини».

Ще раз хочемо наголосити - офіційна інформація щодо діяльності Кодимської міської ради піблікується виключно на офіційному сайті міської ради чи на сторінці міської ради в соцмережі Facebook. Будь-яку іншу інформацію стосовно роботи міської роботи, яка цікавить мешканців, та відповісти на запитання можуть лише спеціалісти Кодимської міської ради або міський голова особисто, але ні в якому разі невідомі особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних