На черговій сесії міської ради - про виконання бюджету та посилення дієвості місцевих програм

Дата: 22.11.2022 09:22
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Наприкінці минулого тижня міський голова Сергій ЛУПАШКО провів чергову, двадцять шосту, сесію Кодимської міської ради.

Першими депутати затвердили п’ять рішень, які були схвалені на засіданні виконавчого комітету: змінами до комплексної  програми  «Безпечна Кодимщина» на 2021 – 2023 роки» передбачили кошти на придбання генератора для Кодимського відділення поліції;  прийнятою програмою «Безпечна громада» на 2022-2024 роки" – обладнання для встановлення відеоспостереження у самому місті та при в’їзді у Кодиму. Депутати затвердили також передачу   міжбюджетного трансферту до бюджету Балтської міської територіальної громади для співфінансування утримання районного медичного закладу у сумі 300 тис. грн. Там отримують кваліфіковану медичну допомогу також хворі Кодимської територіальної громади. До прикладу, станом на 01.11.2022 року  36 осіб з важкими захворюваннями отримали послуги у Балтській лікарні: 33-м хворим було здійснено коронографію, 11 – шунтування.

Заступник міського голови – начальник фінансового управління Руслан  ОНУФРІЄНКО звітував перед депутатами про підсумки виконання бюджету Кодимської  міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року. (докладно за посиланням Про підсумки виконання бюджету Кодимської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року | Кодимська міська рада (gromada.org.ua)). Зокрема посадовець наголосив, що попри негаразди, які спіткали Україну і воєнні дії в державі бюджет громади виконано на 103 відсотки. Більш того, вже можна сказати, що й за 10 місяців його виконано на 105 %. Відсоток перевиконання тепер можна використати на фінансування інших потреб громади: заходи громадського порядку та безпеки, поповнення резервного фонду місцевого бюджету, організацію благоустрою населених пунктів, утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури, обслуговування водонапірних башт громади тощо (про ці та інші витрати – у змінах до бюджету Кодимської територіальної громади Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2021 року №2894-VIII «Про бюджет Кодимської міської територіальної громади на 2022 рік» - на 26 сесії міської ради | Кодимська міська рада (gromada.org.ua)). Рішення затверджено депутатами одноголосно.

Наступні прийняті депутатами рішення стосувалися земельних питань: про  затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки; надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування; відведення земельної ділянки в оренду та про відмову у затвердженні проєкту землеустрою.

Всього на двадцять шостому засіданні Кодимської міської ради VIII скликання опрацьовано та прийнято 12 рішень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних