Знову втрата: Кодимщина попрощалася із загиблим захисником України Кейдалюком Андрієм Івановичем

Дата: 16.08.2023 14:52
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Немає кінця-краю цій кривавій війні. Неначе відкрилися ворота пекла і випустили у світ усіляку нечисть і погань. Бо як назвати тих, хто стріляє без жалю, нищить - без болю, сіє смерть із задоволенням? Як же не слати прокляття тиранам, що живляться кров’ю?

Йому ще не виповнилося 43. Ще б мав жити, боротися, діждатися перемоги і повернутися на радість тих, хто чекав його довгі дні-ночі і молився.

Згасла ще одна зірка на українському небосхилі.

КЕЙДАЛЮК АНДРІЙ ІВАНОВИЧ, наш земляк із села Лабушне.

16 серпня проводжали загиблого усією громадою. На цивільну панахиду прощання у центрі села зібралися рідні, земляки, побратими, духовенство, представники влади.

  • Кожного разу, проводжаючи у потойбіччя молодих, сильних, сміливих загиблих воїнів - цвіт нації, ми ставимо запитання: чим ми, українці, завинили, що рашисти так тяжко знущаються над нами? І, мабуть, знаємо відповідь: бо ми вільні і незалежні, йдемо своїм власно обраним шляхом. Тепер ми ще й незламні. Бо немає в них героїв, які б свідомо йшли захищати Батьківщину. Андрій, наближаючи перемогу, відданий військовій присязі на вірність українському народові віддав найдорожче – своє життя. Карбуємо назавжди у серці це величне ім’я -  КЕЙДАЛЮК АНДРІЙ ІВАНОВИЧ. Він був, є і навіки залишиться одим із Титанів української нації, - сказав перший заступник міського голови Олег Чернійчук і висловив щирі співчуття родині з приводу непоправної втрати.

Заступник начальника управління Кодимського відділення соціального захисту населення Подільської райдержадміністрації Оксани Гайдук; начальник 3-го відділу Подільського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Самойленкостароста Руслан Хілобок; побратим Олександр Драчук; громада, не стримуючи сліз, попрощалися з героєм-воїном.

Вічний спокій Андрій знайшов у рідній землі – селі Лабушне.

 

Ми знаємо напевне кінець цій історії. “І ворог сам себе порубав», - сказано у біблійному тексті. Сама Справедливість скерує їхні мечі один проти одного. І знищить зло. Бо не можна безкарно порушувати усі людські і Божі закони.

На жаль, ми ніколи не повернемо їх, полеглих на полі битви, не притиснемо до серця, не почуємо голосу. Лише пам’ять здатна це відтворити і навіки закарбувати у наших душах  і у нетлінному літописі боротьби України проти ворожої навали.

Молодший лейтенант КЕЙДАЛЮК АНДРІЙ ІВАНОВИЧ, військовослужбовець в/ч А7022, призваний на військову службу по загальній мобілізації 11.10.2022 року другим відділом Запоріжського РТЦК та СП, вірний військовій присязі,  у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 12 серпня 2023 року в районі населеного пункту Роботине, Пологівського району, Запорізької області.

02.12.1980-12.08.2023

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних